Tarieven

Basistarief

Acquisitietarief

Strippenkaart

Voor een bedrag van € 45 exclusief BTW kan ik alle op de website genoemde taken voor u verzorgen. Voor acquisitie of een abonnement gelden andere tarieven.

Voor acquisitie kunnen wij een aparte afspraak maken. Ik kan op uurbasis werken voor mijn vaste tarief maar we kunnen ook een afspraak maken voor een lager tarief en een fee per gemaakte afspraak. Daarover wil ik dan graag komen praten!

Van personal assistent taken, office management tot administratieve hulp, ik  sta voor je klaar! Voor een van te voren te bepalen aantal uren per week kan ik diverse secretaresse werkzaamheden voor je oppakken tegen een aangepast tarief. Als je namelijk in één keer een “strippenkaart” afneemt voor 100 uur (te gebruiken wanneer het je uitkomt maar wel binnen een jaar na uitgifte) hanteer ik een tarief van € 40 per uur.

...3.....2.....1......HERE WE GO!

Boost voor je bedrijf

Een frisse wind, ook wel “sunshine with a little hurricane” genoemd, dat ben ik ten voeten uit. Ik ben aanwezig, als ik er ben zul je dat weten ook. Maar er wordt dan ook keihard gewerkt. Rustig aan doen komt in mijn woordenboek niet voor… 

Er is atlijd iets te regelen

Werk aan de winkel!

Dat kun je iedereen aanraden

Ervaringen met Regeltante

5/5
“Ik heb Nancy leren kennen als een echte aanpakker met een hoog energieniveau, die resultaat- en oplossingsgericht is! Ze is pragmatisch en zakelijk, betrouwbaar én taakgericht. Daarbij is ze ook nog behoorlijk vasthoudend, voor acquisitie en debiteurenbeheer uitstekende eigenschappen!”
Carla dijkstra
5/5
"Nancy verrichtte op ons kantoor, op haar eigen enthousiaste wijze, een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Ze was verantwoordelijk voor het oprichten van de personeelsvereniging en de grondlegger van het personeelsblad. Ze was een loyale, vrolijke en enthousiaste noot binnen het team!”
Rob Meijer
5/5
“Sinds Nancy onze acquisitie heeft opgepakt hebben we wekelijks minimaal drie afspraken. De afspraken zijn van hoge kwaliteit, de afgelopen tijd zijn we al twee keer met een offerte aanvraag de deur weer uitgegaan. Wat ons betreft is Nancy een acquisitiepitbull, we zijn erg blij met haar!”
Nils van der Waal